keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lauantain laskettelureissu

Lauataina päästiin taas rinteeseen. Yliopisto oli järjestänyt tämän reissun ja rahoittanut sitä, eli tämän kertainen laskureissu oli todella halpa. Sinne lähti tosi paljon porukkaa ja mentiinkin kolmella bussilla Sirdaaliin. Päivä oli onneksemme aurinkoinen ja voi kyllä nautittiin päivästä.



Bussia odottamassa kodin edessä. Stavangerissa ei ole yhtään lunta ja tuntui hassulta ajatella että puolentoista tunnin ajomatkan päässä on reilusti lunta.

Matkalla Sirdaaliin

Maisemia matkan varrelta


Valmiina rinteeseen. Kaksi noista pojista oli ekaa kertaa rinteessä ja ne jäi tyytyväisenä lastenrinteeseen harjoittelemaan.

Evästauko

Richard ja Lisa. Lisa on se tyttö, joka mursi kyynärpäänsä Hemsedalissa. Hän lähti kuitenkin taas rinteeseen ja tällä kertaa hän teloi poskeensa syvän haavan laudan kantista...

Richard ja Hanna mäessä

Tyttöjen kanssa menossa

Minä ja Richard

Ihana pilvetön taivas

Ps.
Viikon päästä on täällä meillä muuten äänestyspäivä ja  mennään Hannan kanssa Stavangerin Suomen Kunniakonsulaattiin äänestämään. Kyllä laittoi tuo Kunniakonsulaatti-nimi vähän hymyilyttämään, jollain on välähtänyt nimen suhteen. Mutta siis viikon päästä päästään tsiikaamaan, että millainen paikka se on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti