torstai 17. helmikuuta 2011

:)

Tänään on monta syytä hymyyn :)

Kiitos teille ihanat ystävät ystävänpäiväkorteista! Ne ovat piristäneet mua kovasti. Ihana kuulla teistä :)

Toinen syy hymyyn on se, että olo alkaa olla parempi. Nyt keittöön käveleminen ei tunnu miltään ylivoimaselta matkalta ja jaksoin käydä jo hyvin postilaatikolla :)

Sitten eilen illalla täällä satoi lunta ja se lumi on edelleen maassa! Nyt tää elo täällä tuntuu talvelta. Ennen kaikki vain oli harmaata ja märkää.

Viimeinen hymyn aihe tälle päivälle tuli ICA-kaupan lähettämästä 100 Nok (12€) lahjakortista. Alkuviikosta olin lähettänyt heille viestiä viallisesta vessapaperista, niin nyt he hyvittivät sen lahjakortilla.


Nyt lumi peittää maan myös täällä

ICA:n lahjakortti

4 kommenttia:

  1. Hauska kun just edellisessä postauksessa näytit kuvan ikkunastasi, nyt sama maisema lumisena. Hymyn aiheita tuleviinkin päiviin! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun kävit vierailemassa mun blogissa :) Minäkin liityin joku aika sitten sun lukijaksi ja käyn aika lueskelemassa kuulumisia Norjan maalta. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
  3. Joo sattui hauskasti että olin just postannu kuvia ikkunasta. Lumentulo oli iso muutos, ainakin kun muuta toimintaa ei oo elämässä tapahtunu sitten viikkoon :)

    Ja kiva lukea sun blogia Saara ja ihana kun kerrot myös matkalle valmistautumisesta :)

    VastaaPoista
  4. Tosiaan näyttää maisema ihan erilaiselta, kun maa on saanut talvisen lumipeitteen. Voi Lotta, täällä sulla olis lunta ja talvea aivan riittämiin! Nytki pakkasta on ollu reippaasti yli 20 astetta ainakin viikon ajan. Niin paljon kuin talvea rakastankin, niin nyt alkaa jo riittää... Onneksi kesä keikkuen tulevi, ja kevät nyt ensin. :)

    VastaaPoista