sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Halpamatkoja...

Eilen lauantaina päätettiin Edwinin kanssa tehdä retki Solan rannalle. Olimme nähneet kuvista, että siellä on hienot ja todella pitkät hiekkarannat. Sola on rannoistaan myös kuuluisa. Solaan pääsee Stavangerin keskustasta bussilla, n. ½ h.


Bussitoimiston virkailija neuvoi meitä menemään ensin lentokentälle bussilla ja sitten sieltä kävelemään rannalle. Kuitenkin yksi asuntolan poika oli neuvonut meitä jäämän huoltoaseman kohdalla pois ja kävelemään siitä rannalle.


Kun olimme matkustaneet parikymmentä minuuttia bussilla, näin shell-huoltoaseman ja ajattelin, että nyt sitten täytyy jäädä bussista pois. Jäimme pois bussista, mutta se olikin aivan liian aikaisin emmekä päätyneet hienolle hiekkarannalle, vaan kivikkoiselle tehtaan viereiselle rannalle. Minä kun näin ensimmäisen huoltoaseman matkalla, niin luulin, että siinä pitää jäädä pois eikä tullut mieleen, että niitä huoltoasemiahan taitaa yleensä olla aika tiheään... Bussi, jolla menimme oli päivän viimeinen, emmmekä voineet enää jatkaa seuraavalla bussille eteenpäin. Jospa seuraavalla kerralla maltamme matkustaa lentoakentälle asti ja kävellä sieltä rannalle.



Eipä ollut hienoa hiekkarantaa

Evästauko on tärkeintä retkessä :)

Joutsenia rannalla
Teollisuus rantaa



Eilisaamuna minut myös valtasi kauhea yksinäisyys. Viihdyn kotona usein yksinkin, mutta silloin kun yksinoloa ei voi valita, vaan täytyy olla yksin, niin silloin se ahdistaa. Joskus yksinäisyys vaan oikein valtaa. Kun sitten lähdettiin retkelle, oli jo parempi olo. Retken jälkeen menin toiselle asuntolalle, missä meidän luokkalaiset asuvat, niin olin illan niiden kanssa ja oli ihan hyvä mieli.


Tässä myös kuva meidän liikuntatunnilta. Meillä on perjantaisin aina tanssia. Nyt tanssittiin hip hopia ja salsaa. Ensi perjantaina tanssitaan Norjalaisia kansantansseja :)

Edwin ja Clarissa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti