torstai 27. tammikuuta 2011

Liikuntakeskus ja seurakunta

Eilen liityin paikalliseen kuntokeskukseen :) (Niin kuin Elixia)

Se on meidän yliopiston vieressä ja se on kyllä hyvä paikka. Tänään oltiin tyttöjen kanssa afro-tunnilla ja sen jälkeen vielä lihaskuntotunnilla. Tuntien jälkeen keksin, että minäpäs voisin juosta kotiin ja katsoa kauanko matka kestää juosten. Reippaasti kävellen se on kestää 30 min, mutta nyt juosten se kesti 20 min. Eli uusi ennätys!

Nyt oon ollu täällä reilun viikon ja pikku hiljaa elämä täällä alkaa selkiintyä. Aluksi sitä on ihan pihalla, että mitä täällä voisi tehdä vapaa-ajalla ja kenen kanssa. Aluksi oli kyllä vähän orpo olo. Itse täytyy vaan olla aktiivinen ja ottaa ihmisiin kontaktia. Ei se mulle aina helppoa ole, mutta onneksi meillä on ihana ryhmä ja voidaan tehdä yhdessä kaikkea. Täällä ei ole yliopiston puolesta samanlailla tuutoreita vaihto-opiskelijoille kuin Suomessa, mutta ryhmäläisten kanssa ollaan sitten otettu asioista selvää ja pärjätty.

Sunnuntaina mennään mun luokkalaisen kanssa yhteen seurakuntaan. Kun oltiin tänään kaupungilla kävi hyvin, kun ihmisiä sieltä seurakunnasta oli tänään kaupungissa sellaisen ständin kanssa missä ne teki seurakuntaa tutuksi. Menin juttelemaan sitten yhden seurakuntalaisen kanssa. Luulen, että hän oli varmaan niiden nuorisopastori ja sovittiin, että nähdään sunnuntaina kokouksessa. Hän kertoi, että voi opastaa meitä siellä ja esitellä vähän ihmisiä. Kuulosti mukavalta.

Nyt mietin sellaista, että lähtisinkö opiskelijajärjestön järjestämälle matkalle Hemsadaliin laskemaan maaliskuussa, kun meillä on silloin hiihtoloma. En tunne sieltä ketään eikä meidän luokalla ole ketään, kuka haluaisi lähteä sinne kanssa. Mutta Hemsedal ois vaan niin huippu paikka päästä laskemaan :)

Tälläistä tänne ja mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti